Chantal Janzen wil iets met een vrouw doen

Foto: RTLChantal Janzen weet al wat het is om een tv-duo te vormen met een man, maar zou ook eens onderdeel willen zijn van een vrouwelijk tv-duo. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. Janzen heeft het erover gehad met Wendy van Dijk. “Ik zou het ook wel heel leuk vinden om iets met een vrouw te doen, bijvoorbeeld met Wendy iets. Het gekke is dat wij het er dan samen over hebben, maar het wordt niet echt opgepikt, terwijl ze toch vrij dicht bij het vuur zit. Ha ha“, grapt het RTL 4-gezicht.

De sterpresentatrice, die nu ook in Duitsland carrière maakt, verwijst naar de liefdesrelatie van Van Dijk. Zij is getrouwd met de baas van RTL 4: Erland Galjaard.

Diezelfde Galjaard bedeelt Janzen met een rijk programmapakket. Dit najaar is ze te zien met Chantal Blijft Slapen, Collectief Geheugen en Dance Dance Dance.

Ik ga ook een nieuw programma doen wat helemaal niet besproken is, maar dat is blijkbaar omdat het niet gezegd mag worden, dus daar heb je geen moer aan. Het wordt wel heel spectaculair.

Verder heeft ze het ook nog eens druk met haar Duitse tv-werk. “Het bevalt, maar het is ontzettend moeilijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen