Au pair brengt antieke trap SBS-Sandra in gevaar

De ondeugende au pair van SBS 6-ster Sandra Schuurhof heeft haar antieke trap in gevaar gebracht. Dat schrijft de presentatrice van Hart van Nederland in haar column in De Telegraaf. Schuurhof heeft een inwonende hulp van Filipijnse komaf in huis wonen. Zij heeft twee grote kartonnen dozen op de zolder van de tv-ster gezet, die ‘met militaire precisie tot de laatste kubieke millimeter gevuld zijn’. Die dozen vol spulletjes gaan straks richting de Filipijnen, maar moeten eerst nog de trap af.

Eén doos weegt inmiddels zo’n honderd kilo, aldus Schuurhof. Ze vroeg haar au pair hoe ze die naar beneden gaat krijgen. “‘Door ‘m van de trap te rollen’, zegt mijn au pair met droge ogen.

Dat ging er bij Schuurhof niet in. “De doos past nooit door het trapgat en mijn antieke trap zal bezwijken onder het gewicht.

Schuurhof is onverbiddelijk. “Er zit niets anders op dan ’m weer uitpakken en alle spullen los naar beneden te dragen om hem daar opnieuw in te pakken.

Volgens Schuurhof wordt het een heel karwei om de doos opnieuw in te pakken. De au pair heeft onder meer een surfboard, diepvrieszakjes met zipsluiting en chloor in haar doos gestopt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen