Albert Verlinde verbaast zich over BZV Internationaal

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde begrijpt er niets van dat de KRO ervoor heeft gekozen om Boer Zoekt Vrouw Internationaal weer uit de kast te halen. Dat heeft de showdeskundige gezegd in RTL Boulevard. Het is de tweede keer dat de KRO een internationaal-variant uitzendt van Boer Zoekt Vrouw. “Dat hebben ze één keer eerder gedaan en dat was niet de meest succesvolle in de reeks, dus waarom de KRO het opnieuw gaat proberen is mij eerlijk gezegd een raadsel“, aldus Verlinde.

In Boer Zoekt Vrouw Internationaal gaan Nederlandse boeren die in het buitenland wonen op zoek naar een Nederlandse vrouw. “Je krijgt natuurlijk nooit van die hele leuke boeren en partners, want het is echt een life changing-element waar je in zit“, aldus Verlinde.

Het een na laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw was de eerste ‘internationale’ variant. Die serie was een stuk minder succesvol dan de reguliere varianten in Nederland.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw volgend jaar weer Internationaal

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen