VPRO-Tim trekt iets spannends aan voor royalty-Marc

Twee uur geleden is het psychologische tv-experiment Super Stream Me van start gegaan: VPRO-sterren Tim den Besten (28) en Nicolaas Veul (31) streamen de komende 18 dagen hun eigen leven op internet. En ze hebben al 500 kijkers, waaronder Marc van der Linden, die bekendstaat om zijn kennis over de Oranjes. “Ik ga dus verslaafd raken aan de livestream, vooral in de avonduren en nacht natuurlijk“, twittert hij. Waarop Den Besten antwoordt: “Ik zal iets spannends aantrekken tonight.

Waar ze ook heen gaan, wie ze ook spreken en wat ze ook doen: de kijker kan online alles volgen en live op hen reageren. “Wat doet het met jezelf en jouw omgeving als je alles uit je hele leven ‘deelt’ en geen controle meer hebt over wat je wel en niet online plaatst?“, vraagt de VPRO zich af.

Vandaag hebben VPRO-sterren Tim en Nicolaas het druk met het promoten van hun livestream. Zo geven ze interviews aan Radio 2 en aan RTL Boulevard.

Super Stream Me bestaat uit twee delen: de 24/7 livestream die door iedereen live te volgen is van vandaag tot en met 12 september en de vierdelige documentaireserie die vanaf 5 november wordt uitgezonden op NPO 3.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen