Rambam-ster Linda Hakeboom naar Spuiten en Slikken

Foto: RTLLinda Hakeboom, bekend van het tv-programma Rambam, is toegevoegd aan het vaste team van Spuiten en Slikken op reis. Ze debuteert vrijdagavond in de afsluiter van het zevende seizoen. Dat heeft BNN-VARA vandaag bekendgemaakt. Hakeboom vindt het een uitdaging. “Ik ga dit programma doen omdat ik graag echte, stevige verhalen maak die de diep gaan en opzien baren. Dat kan ik in Spuiten en Slikken op Reis. Je maakt heftige dingen mee“, aldus het televisietalent.

In de seizoensafsluiter van Spuiten en Slikken op Reis onderzoekt Hakeboom waarom de seksindustrie in Praag booming business is sinds de val van het communisme in het land.

Voor het item in Praag hebben we vooral stiekem veel opnames gemaakt, dit omdat prostitutie illegaal is. Ik heb heftige dingen gezien en meisjes gesproken die vertellen hoe bizar het is om in de illegale prostitutie te werken“, vertelt de presentatrice.

Hakeboom blijft ook gewoon te zien in Rambam. Beide programma’s vallen onder de omroeporganisatie BNN-VARA.

Spuiten en Slikken op Reis is vrijdag om 21.40 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen