Voorlopig herhalingen op tijdstip Life 4 You

RTL 4 zendt voorlopig herhalingen uit op het tijdstip van Carlo & Irene: Life 4 You. Dat blijkt uit het septemberschema van het tv-station. Nu Irene Moors de stekker uit de talkshow heeft getrokken, moet RTL 4 het voor het eerst in jaren zonder amusementsshow stellen op de vroege zondag. Hoewel Carlo Boszhard werkt aan een solo-opvolger, lijkt die niet in september op de buis te komen. Het tv-station heeft in plaats van Life 4 You herhalingen Pluijms Eetbare Wereld en Obese opgesteld.

Daarmee krijgt Life 4 You-alternatief Nederland Op Zondag van SBS 6 vrij baan. De concurrent speelt handig in op het gat dat ontstaat op de zondagmiddag met deze nieuwe talkshow van Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij.

Nederland Op Zondag is vanaf 13 september elke zondag te zien tussen 17.00 en 18.30 uur, nagenoeg hetzelfde tijdstip als Life 4 You.

Boszhard heeft eerder al gezegd zich geen zorgen te maken om de concurrentie. “De kijker kan kiezen of een van de twee shows opnemen. Ik ben er ook niet echt mee bezig wat anderen doen, ik zit vol in mijn idee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen