Ook RTL 5 in vooravond met internetfilmpjes

SBS 6 is niet de enige zender die komend tv-seizoen uitpakt met een dagelijks vooravondprogramma vol internetfilmpjes, ook RTL 5 komt met iets soortgelijks. Dat blijkt uit de schema’s van september. Waar SBS-duo Kees Tol en Esmée van Kampen dagelijks om acht uur te zien zal zijn met De Leukste Websnacks, komt RTL 5’s De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag om 18.30 uur te staan. De SBS-versie neemt het op tegen het Journaal en GTST; de RTL-versie tegen Boulevard en EenVandaag.

RTL 5 komt in september met een nieuwe vooravond met herhalingen van Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen om zes uur, de internetfilmpjes om half zeven, Wie Is De Sjaak om zeven uur en een uur lang Gordon Ramsay om half acht.

De meeste ogen zijn gericht op Wie Is De Sjaak, een nieuw origineel RTL 5-programma met bekende presentatoren, zoals Rick BrandstederTess Milne en Veronica van Hoogdalem.

In Wie Is De Sjaak gaan de RTL 5-sterren in een stoere surfbus het hele land door op zoek naar mensen die voor 250 euro bizarre opdrachten willen uitvoeren.

Vinden ze die personen niet? Dan zijn zij de Sjaak en moeten zij de opdracht zelf uitvoeren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen