Nieuwe RTL 4-sterren Beau en Ruben werken samen

Foto: BNNBeau van Erven Dorens en Ruben Nicolai, die sinds kort actief zijn voor RTL 4, gaan met Jeroen van Koningsbrugge een nieuw tv-programma maken. De ‘hilarische panelshow’ heet Beste Kijkers en begint in september. Dat heeft het tv-station laten weten. In Beste Kijkers neemt presentator Nicolai de kijker mee langs de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week. De andere twee heren zijn de teamcaptains die wekelijks met een andere bekende Nederlander tegen elkaar strijden.

Beste Kijkers is een woensdagshow en de premièredatum is 2 september. Het programma zal steeds om 21.30 uur te zien zijn, direct na het programma Extreem Jaloers met Froukje de Both.

Zowel Nicolai als Van Erven Dorens hebben nóg een programma dat in dezelfde periode van start gaat. Zo is Nicolai vanaf 28 augustus samen met Tijl Beckand te zien in de vrijdagshow Professor Nicolai & Dr. Beckand.

Van Erven Dorens begint op diezelfde avond met de hypnoseshow You’re Back In The Room, wat de lead-in wordt voor Professor Nicolai & Dr. Beckand.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen