Patty Brard vindt bekentenis Ferry Doedens niet slim

Foto: NOSPatty Brard vindt het niet slim dat Ferry Doedens zijn drugsverslaving in de media heeft opgebiecht. Dat schrijft de SBS 6-diva in haar column in Weekend. Doedens deed de onthulling in een verklaring aan RTL Boulevard. “Zich niet realiserend dat hij voor de rest van zijn leven die ’ex-verslaafde die ontslagen werd uit GTST’ zal blijven. Hij had het mijns inziens beter in stilte kunnen oplossen, zoals zovelen. Misschien hypocriet, maar slimmer“, reageert Shownieuws-ster Brard.

Brard noemt het ‘gelukkig’ dat Albert Verlinde het voor Doedens opnam. “Maar dat werd weer gezien als eigenbelang want Ferry is geboekt voor zijn musical Grease. Waarom zo negatief? Tenslotte is werk het beste wat deze jongen nu kan overkomen en geeft Albert hem het voordeel van de twijfel.”

De tv-diva kent Doedens, met wie ze samen in Ranking the Stars zat, vooral als een ‘enthousiaste druktemaker’. “Maar als ’Ferry de verslaafde’, nee, zo ken ik hem niet.”

Dit publieke debacle gun je niemand, zeker geen overenthousiast, te snel populair geworden, te lief kind als Ferry!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen