Ferry Doedens niet op vakantie, maar in rehab

Foto: RTLFerry Doedens is niet op vakantie, maar in rehab. Dat onthulde hij vandaag in een schriftelijke reactie aan RTL Boulevard. Doedens zei eerder door China en Bali te reizen, maar zit in werkelijkheid in een afkickkliniek. Waar dat precies is, wil de acteur nog niet melden. “Ik ben op de beste plek op aarde waar ik de beste hulp krijg die nodig is, zodat dit nooit meer gaat gebeuren. Ik heb zelf aan de bel getrokken omdat ik er iets aan wilde doen! Het gaat super goed met me“, zegt de GTST-ster.

De acteur is vastbesloten er bovenop te komen. “Ik ben aan het leren van mijn fouten en kan niet wachten om de verbeterde versie van mezelf te laten zien! Mentaal en fysiek voel ik me top! Ik krijg de beste begeleiding en ik train veel. Ik voel me super.”

De steun van de fans doet me ook enorm goed, haal daar ook zeker mijn kracht uit! Voor iedereen is het 28 dagen later, maar voor mij voelt het als een wereldreis die ik maak.”

Over twee weken komt Doedens terug in Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen