Lucille Werner-quiz Pointless blijft kijkcijfersucces

De Lucille Werner-show Pointless doet het prima in de vooravond van NPO 1. Al drie dagen op rij harkt de presentatrice zo’n 20 procent van alle tv-kijkers tussen zeven uur en half acht binnen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Pointless begon maandagavond met een mooie 873.000 kijkers en ruim 19 procent marktaandeel, noteerde dinsdagavond 789.000 kijkers en ruim 19 procent aandeel en scoorde woensdagavond zelfs 820.000 kijkers en bijna 21 procent marktaandeel.

Lucille Werner doet het goed als zomerse vervanger van de Matthijs van Nieuwkerk-show De Wereld Draait Door, dat in september terugkeert voor een nieuw seizoen.

Qua kijkcijfers doet Werners versie van Pointless het niet veel slechter dan het Britse origineel. “Het loopt daar al zeven seizoenen, er zijn meer dan 800 afleveringen gemaakt en het marktaandeel ligt rond 25 procent. Daar teken ik voor!”, zei ze eerder.

Pointless is dagelijks te zien om 19.00 uur op NPO 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen