Jan Versteegh wil graag op cover l’Homo

Jan Versteegh zou graag eens de cover van de l’Homo sieren. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in het AD. De homo-editie van de LINDA heeft elk jaar een bekende man op de voorkant. Als het aan Versteegh ligt, is hij de volgende. “Waarom niet? Ik weet dat ze ontzettend mooie foto’s maken, ik vind het een zeer goed blad. Ik kan zelfs in alle eerlijkheid vertellen dat ik een hele tijd een abonnement op de Linda heb gehad. Ik hè? Niet een eventuele vriendin, nee ik”, aldus het tv-talent.

Volgens Versteegh denken veel mensen dat hij ook homo is. “Gek genoeg denken veel gays dat ik ook homo ben. En dan is de reactie: Huh? Val jij op vróúwen?!

Kennelijk straal ik iets homo-achtigs uit, wat niet erg is! Mij interesseert seksuele voorkeur helemaal niets. Ik bedoel, ik weet zeker dat ik op vrouwen val, maar zolang mensen niet op kinderen of dieren vallen, maakt het mij niet uit.”

Versteegh is vooral bekend van het programma Spuiten en Slikken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen