RTL Boulevard ontslaat Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz is niet langer welkom aan de desk van RTL Boulevard. Hij wordt ontslagen als crimedeskundige bij de showrubriek. Dat maakte Albert Verlinde bekend in de uitzending van vrijdagavond. Volgens Verlinde wilde Moszkowicz graag door, maar vonden RTL én RTL Boulevard dat hij zijn tv-optredens niet kan combineren met zijn nieuwe rol als politiek leider. “Er zijn heel lang gesprekken geweest of hij nou terugkomt bij RTL Boulevard of niet“, aldus Verlinde.

In ‘gezamenlijk overleg’ is volgens Verlinde besloten dat hij niet terugkomt bij RTL Boulevard. “Dat heeft alles te maken met dat hij lijsttrekker geworden is van een politieke partij en dat ook RTL vindt dat je dat niet echt kunt verenigen met een plek aan deze desk.”

Hij had het zelf nog hartstikke leuk gevonden, maar we gaan hem vanzelf nog genoeg spreken met alles wat hij de komende tijd gaat doen op politiek gebied.”

Moszkowicz is de leider van de jonge politieke partij VNL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen