Tv-recensent Voller was Utopia ‘helemaal vergeten’

Foto: RTLTv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf was helemaal vergeten dat Utopia nog steeds loopt op SBS 6. Dat schrijft hij in zijn column in Telegraaf. De dagelijkse realityshow kreeg bij de start in januari 2014 enorm veel media-aandacht, maar inmiddels is er van het experimentele karakter van de show maar weinig over en is het een doorsnee realityshow met een trouwe fanschare van zo’n 500.000 kijkers. “Echt. Ik was ze helemaal vergeten. Geen seconde meer aan gedacht.

Hoewel de kijkcijfers wel zijn gedaald, is Utopia nog steeds het succesvolste vooravondprogramma van SBS 6. Het aantal kijkers is volgens Voller ‘eigenlijk best veel’, aldus Voller, “maar ik was ze dus glad vergeten.”

Dit kan als een verrassing komen, maar die Utopianen? Die zitten er nog, in de bossen van Crailo! En ja, dat programma loopt nog. Sterker nog: het is een vaste waarde voor SBS6.”

Voller heeft maar weer eens een aflevering van het programma bekeken. Hij constateert dat er vooral geruzied wordt in het programma en het bouwen van een nieuwe samenleving geen prioriteit meer lijkt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen