Tom uit Boer Zoekt Vrouw wordt RTL 4-presentator

Tom Groot, bekend van Boer Zoekt Vrouw, gaat aan de slag voor RTL 4. Hij gaat onderdeel uitmaken van het nieuwe presentatieteam van Eigen Huis & Tuin. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Nu presentatrice Quinty Trustfull de show heeft verlaten, kiest RTL 4 ervoor om het team te verdubbelen van drie naar zes presentatoren: twee presentatrices, twee klussers en twee tuinmannen. Groot gaat net als Lodewijk Hoekstra tuinieren. “Ik heb er enorm veel zin in“, laat de boer weten.

Groot slaat een geheel nieuwe weg in. “Het is nooit mijn ambitie geweest om iets voor televisie te doen, maar toen RTL mij benaderde voor het programma Eigen Huis & Tuin voelde dat meteen goed. Toen bleek dat ik dit programma met mijn eigen bedrijf kan combineren gaf dat de doorslag.

Hij gaat er volledig voor. “Ik vind het waanzinnig leuk om samen met dit team een nieuw avontuur aan te gaan bij RTL. Ik heb er enorm veel zin in en hoop mijn ervaring op het gebied van tuinieren en mijn kennis over – en liefde voor de tulpen op een leuke manier met de kijker te delen.”

Eén van de klussers blijft Thomas Verhoef. Hij krijgt gezelschap van Martine Both, die een eigen sanitairbedrijf heeft. Ze is een nieuw gezicht op tv.

Quinty Trustfull wordt opgevolgd door Froukje de Both en Evelyn Struik.

Het nieuwe seizoen van Eigen Huis & Tuin begint komend najaar op RTL 4.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen