Tijs van den Brink kan het niet alleen

Twee jaar geleden bracht Peter van der Vorst het RTL 4-programma Ik Kan Het Niet Alleen op de buis, waarin mensen met een dilemma werden bijgestaan door een groep van 35 Nederlanders. Het programma krijgt vanavond navolging op NPO 2, waar Tijs van den Brink voor de EO óók mensen met een dilemma te hulp schiet. Dat kan hij echter niet alleen. “Samen met ervaringsdeskundigen en professionals gaat hij op zoek naar een oplossing“, vertelt de omroep over zijn programma Dilemma.

Waar Van der Vorst koos voor een adviesgroep bestaande uit ‘gewone’ Nederlanders, kiest Van den Brink voor professionals.

In de eerste aflevering, om 21.15 uur op NPO 2, staat het dilemma van Margreet en haar man Kees centraal. De zorg voor hun 5-jarige zoontje Mark dreigt hen boven het hoofd te groeien. Ze willen er echter alles aan doen om hem thuis te houden.

Zijn er mogelijkheden waardoor Margriet en Kees hun zoon thuis kunnen houden of moet de zorg voor Mark toch buitenshuis plaatsvinden?

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen