Telegraaf-redactie verslagen door exit Sjuul Paradijs

Foto: RTLDe Telegraaf-redactie baalt stevig van het vertrek van hoofdredacteur Sjuul Paradijs. De gehele voorpagina van de krant staat in het teken van zijn exit. Dat is vandaag te zien in de kiosk. Er woedt al enige tijd een gevecht tussen de redactie en de directie van De Telegraaf en daar heeft Paradijs’ vertrek waarschijnlijk mee te maken. “Hoe moet het verder met De Telegraaf nu jij niet meer handenwrijvend richting nieuwsdienst komt hollen met een geniaal idee?”, vraagt de redactie zich af in de krant.

Waarschijnlijk is Paradijs ontslagen. Volgens sommige media heeft hij een zak geld en een zwijgplicht gekregen. “Wij, de redactie van de grootste krant van Nederland, weten het even niet meer“, aldus de redactie. “Een zeldzaamheid voor zoveel journalisten met een enorm grote mond.”

We zijn verbijsterd, furieus, overvallen en verdrietig dat jij zomaar, van de ene op de andere dag, niet meer aan het roer staat van dit illustere dagblad. Terwijl niemand, NIEMAND, méér Mr. Telegraaf kan worden dan jij al die jaren was.”

Door en door integer hield jij koers, altijd met maar één doel voor ogen: de lezer. Die stond voor jou centraal. Dáár deed jij het voor, en daar blijven wij het voor doen. Ook nu je tot onze grote woede buiten staat.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen