Koos van Plateringen wil Ivo Niehe achterna

Geplaatst op za 16 mei 2015 om 10:29

Koos van Plateringen (41) zou graag een interviewprogramma maken zoals Ivo Niehe dat doet. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Van Plateringen was deze week in het nieuws, omdat hij met SBS 6 praat over een eigen talkshow. “Ja, dat las ik ook. Het lijkt me hartstikke leuk, alleen het woord talkshow heb ik nooit in de mond genomen. Humberto Tan heeft een talkshow. Ik heb het wel gehad, en ik praat wel met de zender over een interviewprogramma zoals Ivo Niehe dat al jaren maakt.” 

De Shownieuws-verslaggever vindt de TV Show een erg leuk programma. “Dat is iets wat mij al leuk lijkt sinds ik een kind ben. Bij mensen thuis op bezoek. Dat lijkt me heel erg leuk om te doen.”

Nu doet hij ook al zoiets bij Shownieuws. “Maar dan duurt een item twee minuten. Bij het monteren moet ik heel veel weggooien, terwijl ik er ook een leuk programma van kan maken van een uur.”

Tot slot reageerde Van Plateringen nog op de verbaasde reacties over zijn leeftijd. Hij zou veel jonger lijken dan 41. “Ik hoor het vaker. Het komt omdat ik een gelukkig mens ben, denk ik.”
28 Reacties op “Koos van Plateringen wil Ivo Niehe achterna”


 1. Anoniem

  Oh Ivo, pas maar op dan. Ik zou alvast gaan rennen.

 2. BOE

  hahahahahaahahahahahahahahahahaha wat ivo als talent in zijn pink heeft heeft deze mafkees niet eens in zijn hele lijf hahahaahahahahahahahaha

 3. Peter

  Wat. Een. Weidro!

 4. nick

  Deze man kan echt niet interviewen..bij die premieres stelt die altijd standaard flutvragen en knikt dan altijd lachend terwijl de ander antwoord geeft..altijd! Let maar op! En toch ook wel een klein beetje stereotype van de valse n*cht…… aan koos heeft nederland dus geen behoefte denk ik zo.

 5. stefan

  Hij is wel aardig, maar te weinig uitstraling, hij kan een programma niet dragen.

 6. Mark

  LOL, Koos met zijn journalistieke carrière. Is hij niet de zoon van Jan Uriot?

 7. -

  Rot op met Koos

 8. Ferdy

  Heeft niks met je geluk te maken, Koosje. Dat zijn je genen. Ik word altijd 10 jaar jonger geschat en voel me 75% van de tijd doodongelukkig.

 9. robie

  nou als je Koos in het echt ziet, dan ziet hij er echt niet jonger uit hoor…..

 10. Anoniem

  Als Plateringen dat wil, dan moet hij even wachten totdat Niehe de pijp uit gaat, zodat hij daar dan onmiddellijk achteraan kan.

 11. Ton Keunen

  Je kunt het, topper!

 12. Anoniem

  Als Plateringen dat wil, dan moet hij even wachten totdat Niehe het loodje legt, zodat hij daar dan onmiddellijk achteraan kan.

 13. Marcel

  Ivo Niehe? Dat zal vast geen ‘ongekend succes’ worden. Maar zijn zelfoverschating zoals bij Niehe heeft hij in iedergeval al…

 14. Sieb

  Dan mag je wel wat aan je talen doen, Koos. Je spreekt alleen Nederlands en belabberd Engels.

 15. Marcel

  @Marcel 16;54 Wilt u stoppen met het gebruiken van mijn naam. Het is heel storend en kinderachtig. Alvast bedankt.

 16. Vincent

  In Nederland mag je het nooit hardop hebben over je ambitie, dan gaat iedereen allemaal kleinerende opmerkingen maken. Ik ken Koos niet, maar wat is er mis met ambitie. Iets graag willen en daarvoor willen werken?
  Beter de lat hoog leggen in plaats van bloedeloos mopperen en nooit zelf eens uit je comfortzone komen. Hoe komt het toch dat we graag mensen willen aftikken en zelden aanmoedigen?

 17. Sebastian

  Marcel denkt dat hij de enige Marcel ter wereld is? Hondje, Fikkie enz.

 18. Marcel

  @Marcel
  zaterdag 16 mei 2015 om 17:08:

  Neen, sneuneus…

 19. Marcel

  P.s. te beroerd om een kleine aanpassing aan je naam te geven zeker? Een 1tje of 2tje erbij te zetten.

 20. Kees

  Koos een enorme nicht, daar hebben we er al zoveel van op de NLse tv. Brengt niks nieuws. Hij is de Frank Awick van SBS6.

 21. Susje

  Gelukkig? Iedereen in Amsterdam weet toch dat je man Ton een coke verslaving heeft en vreemd gaat? En als je echt talent zou hebben, je al lang “ondekt” was door sbs.

 22. Mlkersten

  Aardig knulletje Maarja daaaaar zit Hilversum vol van Ivo Niehe opvolgen dan moet hij nog zeker 40 jaar bijspijkeren dus ……niets meer aan doen

 23. Henry

  Die vent ? eh… dat geval wil ik nooit meer op tv zien!

 24. Marcel

  Niet doen Koos, je bent er totaal niet voor geschikt.

 25. Anoniem

  41 jaar en Ivo achterna.. qua leeftijd ja. Dit zijn zulke domme en stomme uitspraken. Typeert de “man”. Ik snap niet dat SBS hem niet snelt loost. Is er wel eens een kijkersonderzoek naar hem gedaan. Kan niet dat deze persoon als warm, gezellig of ‘camping’ uit de bus komt. Ego pur sang. En een wat valse niet humoristische ‘nicht’. Er zijn echt betere te vinden.Hij moet lekker een eigen youtube kanaal beginnen Koos kunnen we echt zien hoeveel mensen hij weet te boeien.

 26. ..

  Nooit van gehoord of gezien deze goedkope nicht

 27. Missy

  Er is niks mis met ambitieus zijn en je wensen uitspreken!
  Koos is zeer getalenteerd, heeft heel veel kennis en werkt al jaren als verslaggever. Sinds een aantal jaren ook achter de desk. Hij is een jong talent met veel bagage! Beter en veel meer belovend dan al die ‘soapies’ die niks kunnen en maar programma’s presenteren.

 28. JH

  Ik ben het met missy eens! Alle ‘grote namen’ nu op sbs hebben niks waar gemaakt, dus geef de nieuwe generatie een kans SBS!! Go koos!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.