Daphne siddert: ‘Beau terug in Boulevard? Leuk!’

Daphne Deckers, de vaste vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard, zal de wens van Beau van Erven Dorens om terug te keren bij de showrubriek met angst en beven hebben ontvangen. De presentatrice durfde in 2014 tijdens haar ziekbed bijna niet thuis te blijven door de angst dat RTL 4 een invaller zou vinden die beter is dan zij. Zo iemand is nu weer te vinden bij RTL. In het openbaar reageert Deckers nonchalant op Beau’s plan: “Ja, dat lijkt me wel heel leuk.

Deckers werd tijdens haar uitzending van vrijdagavond geconfronteerd met zijn plannen door inval-Albert Peter van der Vorst. “Er is ook een kans dat hij hier af en toe weer opduikt. Het lijkt hem wel lachen om hier weer eens een keer aan de desk te staan. Maar daar zijn geen vaste afspraken over“, aldus de showkenner.

Deckers kampte vorig jaar met een zware bacteriële infectie. Na het presenteren van RTL Boulevard stortte ze volledig in, waarna ze in het ziekenhuis belandde, waar ze vijf dagen aan het infuus lag.

Ze moest maandenlang rust nemen, maar vreesde voor haar baantje bij Boulevard. “Ik was bang dat men bij RTL Boulevard tijdens mijn afwezigheid iemand zou vinden die mij zo goed verving, dat er geen plek meer voor mij zou zijn. Dat speelt toch door je hoofd”, onthulde ze.

Deckers was gewend om altijd ‘ja’ te zeggen. “Tegen opdrachtgevers durfde ik nooit ‘nee’ te zeggen. Ook uit angst dat ze iemand anders, die misschien wel beter is, zouden vinden.

De angst van Deckers komt vooral van het feit dat ze haar invalbaantje bij RTL Boulevard als het hoogtepunt van haar tv-carrière ziet. “Waar ik écht helemaal op mijn plek zit, is bij RTL Boulevard. Live televisie vind ik inmiddels heerlijk om te doen; ik heb fantastische collega’s en ben totaal niet meer bang om mijn mening te geven. Dat mag ook wel, na 25 jaar.

Van Erven Dorens was de allereerste presentator van RTL Boulevard. Veel mensen genoten van zijn rol in de showrubriek, omdat hij tegengas wist te geven aan Albert Verlinde.

Veel critici vinden Gerschtanowitz te vaak ja-knikken. “Het valt nu op hoe erg RTL Boulevard eigenlijk vertrut“, oordeelde Catherine Keyl onlangs nog.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen