Chantal Janzen: ‘Laat me niet wegjagen door Albert’

Chantal Janzen stopt niet met haar musicalcarrière nu het theaterbedrijf van haar ontdekker Joop van den Ende in handen is gekomen van Albert Verlinde. Dat vertelt de RTL 4-ster in het AD. Janzen riep in het verleden dat ze Verlinde op tv vaak schijnheilig vindt, maar is nu op hem aangewezen. Dat neemt ze Van den Ende niet kwalijk. “Al was zijn vervanger een monster, als hij er maar blij mee is. Ik hoef niet blij te zijn met zijn keuzes. Mijn respect voor Joop zijn keuze is belangrijk.”

De opmerking over Verlinde moet wel goed uitgelegd worden, benadrukt Janzen. “Dat was om zijn rol bij RTL Boulevard, niet om wat hij in het theater heeft bereikt.”

Verlinde is niet de reden dat Janzen nu meer tv-werk doet in plaats van theaterwerk. “Nee, nee, nee, ik kan Duitsland gewoon niet combineren met musical.

Ik laat me niet door Albert weghouden uit het theater. Ik ben zelfs met hem in gesprek over een nieuwe musical volgend jaar.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen