Beau sluit terugkeer Deal or no Deal niet uit

Foto: Sander StoepkerBeau van Erven Dorens sluit niet uit dat zijn dagelijkse spelshow Deal or no Deal terugkeert op RTL 5. Dat heeft de presentator laten weten op 100% NL. Van Erven Dorens, die per augustus terugkeert bij RTL, wordt nog regelmatig aangesproken op het programma. “Dat hoor ik wel vaak terug, moet ik zeggen. Het leuke daarvan is dat het ook een soort personalityshow is. Het spelletje zelf speel je eigenlijk in een paar minuten, maar de rest improviseer je vol. Dat vond ik ook echt heel leuk.”

De presentator ziet het wel zitten. “Ik sluit het niet uit en dat zeg ik niet voor de vorm. Ik weet gewoon echt niet wat er gaat gebeuren. Er zijn een paar dingen waar RTL en ik me op richten. In de toekomst kan er natuurlijk van alles gebeuren.”

Deal or no Deal begon in 2006 op de toenmalige tv-zender Tien van John de Mol. Later verhuisde de show naar RTL 5, waar in mei 2009 de laatste aflevering te zien was.

Van Erven Dorens stopte op eigen initiatief met de show. “Anders ben je ineens Mr. Deal or No deal geworden. Ik wil mij persoonlijk blijven ontwikkelen zodat ik er op een dag wat meer van kan maken dan alleen maar een commerciële jongen te zijn”, zei hij destijds.

Deal or no Deal werd goed bekeken op RTL 5. Er waren weken dat er gemiddeld zo’n 650.000 mensen keken, een erg hoge score voor die zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen