Irene Moors voorlopig niet naar SBS 6

Irene Moors denkt niet aan een overstap naar SBS 6 of een andere omroep, ondanks dat RTL 4 haar nog geen tv-programma heeft aangeboden. Dat heeft de presentatrice laten weten op 100% NL. Moors is wel benaderd. “Er is natuurlijk wel gepolst wat ik ga doen en of dit het moment is dat ik naar andere omroepen kijk. Ik ben hondstrouw aan RTL, dus zo lang daar leuke dingen te doen blijven, blijf ik daar. Ik sta ook nog gewoon onder contract, dus dat is op dit moment nog niet im Frage.”

We zien het wel, vervolgt Moors. “Maar vooralsnog ben ik van plan om gewoon bij RTL te blijven.”

Wie er precies aan de bel hebben getrokken bij Moors, vertelt ze niet. MAX heeft in elk geval niet gebeld. “Die heeft nog niet gebeld. Dat vind ik jammer,  ha ha.”

Moors is lichtelijk teleurgesteld dat RTL 4 nog niets voor haar heeft. “Als ik heel eerlijk ben had ik gedacht dat er op dit moment wel een soort plan zou zijn voor een volgend project. Dat is er niet, maar aan de andere kant heeft RTL zich wel uitgesproken over hoe graag ze ons willen houden en hoe graag ze met ons iets nieuws willen ontwikkelen.”

Ik geloof dat ook wel. Het is ook heel gezond om er even niet te zijn. Dan is het extra leuk als we er op een gegeven moment wel weer zijn.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen