Winston voelt zich niet te goed voor Miljoenenjacht

Winston Gerschtanowitz voelt zich niet te goed voor de wekelijkse prijsuitreiking in Miljoenenjacht, nu hij een grote A-ster is. Dat laat de presentator blijken in een interview met 100%NL Magazine. Gerschtanowitz gaat nog altijd graag langs de deuren om live een geldbedrag weg te geven. “Het feit dat ik op dit punt in mijn carrière nog steeds met Miljoenenjacht op pad ga, zegt wel hoe leuk ik het vind“, aldus de RTL 4-ster. “Het uitreiken van een mooie prijs is erg gaaf om te doen.

De presentator denkt dat de assistentenrol zijn carrière niet schaadt. “Sommigen vragen zich misschien af: wordt het niet eens tijd dat je daarmee stopt? Ik moet er echt niet aan denken, daar is het veel te leuk voor!

Het RTL Boulevard-gezicht zou het erg jammer vinden om de presentatieklus te verliezen, aangezien het een spannende klus is. “Het idee dat jíj al weet wat je gaat doen en dat er aan de andere kant van de deur mensen zitten die daar nog geen notie van hebben.”

Bovendien voelt Gerschtanowitz zich er een weldoener door. “Soms mag je zó’n groot bedrag uitreiken, dat je levens kan veranderen of zorgen kan wegnemen. Dat is echt een heel apart gevoel.

Of Gerschtanowitz nog meer gaat doen voor de Postcode Loterij op televisie, weet hij niet. “Hoe mijn televisiewerk zich voor of achter de schermen, zal ontwikkelen… Er zit een hoop potentie in, maar we gaan het zien!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen