Linda de Mol geneerde zich voor bodyguards

Linda de Mol geneerde zich er voor dat ze een tijd lang met bodyguards moest rondlopen. Dat vertelt de tv-koningin in weekblad Weekend. Een jaar lang werden John en Linda de Mol afgeperst en bedreigd door de 70-jarige opa Dirk-Klaas M, die inmiddels is opgepakt. “Het was een beetje ingewikkeld dat ik het niemand kon vertellen, terwijl ik regelmatig bewaking bij me had. Dat vond ik dan zó ongemakkelijk, want hoe leg je dat nou uit?“, aldus de RTL 4-presentatrice.

De Mol was bang dat mensen haar arrogant zouden vinden. “lk dacht er toch aan dat ze zouden denken; wat is dat nou voor overdreven tuthola die hier met zo’n bodyguard rondloopt? Maar ik kon het niet uitleggen, want we wilden het gewoon niet naar buiten brengen.”

Dat was wel eens ongemakkelijk, vertelt ze. “Maar verder was het eigenlijk vooral heel fijn om lekker met iets anders bezig te zijn en er niet aan te denken, dus het was ook een welkome afleiding.”

Niet alleen Linda de Mol, maar ook haar vriendinnen, haar manager Xenia Kasper en haar uitgever zou iets ergs overkomen als John geen miljoenen over zou maken, dreigde Dirk Klaas M.

Inmiddels kan de familie De Mol zich weer vrijuit bewegen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen