SBS 6 stopt na één week met nieuwe vrijdagavond

SBS 6 stopt na één week met zijn nieuwe vrijdagavond. It’s A Kind Of Magic met Steve Carlin verdwijnt na één aflevering voorlopig van de buis, terwijl ’t Is Hier Fantasties met Beau van Erven Dorens naar de woensdag verhuist. Dat heeft de tv-zender laten weten. It’s A Kind Of Magic begon met slechts 360.000 kijkers, terwijl ’t Is Hier Fantasties aftrapte met 411.000 kijkers. Te laag, vindt SBS 6, dat nu Harry Potter-films gaat uitzenden op vrijdag. “Bij SBS 6 staat de wens van de kijker altijd centraal.

SBS 6 is erg teleurgesteld in It’s A Kind Of Magic, dat de verwachting ‘ondanks de sterke content’ niet waarmaakt. Er wordt gezocht naar ‘een passend uitzendmoment waarop de resterende afleveringen maximaal tot hun recht komen’. Tot dan zijn de resterende afleveringen te zien via KIJK.nl.

Het programma van Van Erven Dorens wordt op woensdag 20 mei hervat. Daar zal het programma wekelijks om 21.30 uur worden uitgezonden.

De komende vrijdagavonden gaat SBS 6 opvullen met Harry Potter-films. Het tv-station zendt samen met zusterzender Veronica de hele serie uit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen