Veronica-dj scheldt Olcay Gulsen uit: ‘Klotewijf!’

Foto: RTLRadio Veronica-dj Alex Oosterveen vindt modeontwerpster Olcay Gulsen een ‘arrogant klotewijf’. Dat heeft hij gezegd in zijn ochtendprogramma. Oosterveen en zijn collega Martijn Muijs bellen Gulsen deze week elke ochtend op voor een kort gesprekje, maar beide partijen liggen elkaar niet. Vlak voor ze Gulsen vandaag weer opbelden, ging Oosterveen los: “Het is echt een vervelend, naar mens. Je kunt last hebben van een ochtendhumeur, maar zij is gewoon echt een arrogant klotewijf.

Tijdens het daaropvolgende gesprek met Gulsen, zei Oosterveen opvallend genoeg geen overtogen woord tegen de societyster. Gulsen had het voorgesprek tussen dj’s Alex en Martijn niet gehoord en kon er dus niet op reageren.

Het is goed mogelijk dat Gulsen het voorgesprek tussen Alex en Martijn na de uitzending alsnog heeft teruggeluisterd of gaat terugluisteren. In dat geval, is het zeer de vraag of Gulsen de heren morgen weer te woord wil staan.

Radio Veronica-dj Alex Oosterveen is controversieel, vanwege zijn pittige uitspraken over bekende Nederlanders.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen