Gordon: ‘Floortje Dessing en ik werken keihard’

Foto: TROSDe tv-reizen die Gordon binnenkort maakt voor zijn nieuwe programma Nooit Meer Naar Huis zijn geen door de baas betaalde snoepreisjes. Het is keihard werken. Dat heeft de entertainer laten weten op Radio 538. Veel tv-kijkers hebben er volgens Gordon een verkeerd beeld bij. “Heel veel mensen denken dat bijvoorbeeld ook van Floortje Dessing met haar reisprogramma, maar je bent gewoon keihard aan het werk. Het is natuurlijk leuk op locatie, maar het is ook keihard werk.

Gordon verheugt zich erg op opnames van Nooit Meer Naar Huis, dat hij zelf heeft ontwikkeld. “Daar begin ik aanstaande maandag mee. Het is eigenlijk een beetje in het verlengde van Hotter Than My Daughter. Het gaat om mensen met een krachtig, pakkend verhaal.

Met die mensen gaat hij op reis. “Ik neem hen mee naar een bestemming die heel belangrijk is in hun leven. Ik ben heel veel op reis de komende maanden.”

Tot slot is Gordon druk met zijn nieuwe Blushing-filiaal in Amsterdam. “Dat gaat geweldig. Ik heb echt een waanzinnige locatie in Amsterdam: recht tegenover het Van Goghmuseum. Het is echt bizar, maar het is echt prachtig. Dat is wel heel spannend.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen