Rudolph van Veen zet tv in bijkamertje

De televisie is van ondergeschikt belang in de woonomgeving van tv-kok Rudolph van Veen. Dat laat hij vandaag blijken in De Telegraaf. Van Veen en zijn gezin wonen in een nieuw huis. “We vinden het gezellig om lang met vrienden te tafelen. We hebben gekozen om een grote woonkeuken te bouwen, want daar zitten we altijd. Een huiskamer? Met banken zodat iedereen op de tv is gericht? Nee, niks voor ons. We hebben een heel klein vertrekje waar de tv staat. Dat is voldoende.

Tv-maken blijft wél een prominente rol spelen in zijn leven. Hij blijft te zien in de vele bakprogramma’s op 24Kitchen. “Ik blijf voorlopig hetzelfde doen“, geeft hij aan.

Van Veen is wel wat minder ambitieus geworden. “Ik heb niet meer het gevoel dat ik moet laten zien wat ik kan. Dat ik me moet bewijzen. Ik ben nu meer van de verzoeknummers. Wil jij dat ik een appeltaart bak, dan doe ik dat toch?

Het hoéft niet meer groter, gekker, experimenteler, al vond ik dat een paar jaar geleden nog wel.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen