RTL 5 met realityshow over kerels met een kleintje

RTL 5 komt met een nieuwe realityshow over vaders die in verwachting zijn van hun eerste kindje, getiteld Kerels Met Een Kleintje. De productie is in handen van televisiemaker Ewout Genemans, die geen kleintje heeft. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. In de tv-reeks, die op 14 mei begint, worden enkele jonge stellen gevolgd. “Dit keer draait het alleen niet om de moeders, maar staan de aanstaande vaders vanaf de zwangerschap tot na de geboorte in de spotlights.”

RTL 5 vindt het interessant om dit proces eens vanuit het mannelijk perspectief te belichten. “Hoe zien zij de komst van hun kleintje voor zich? Hoe ervaren ze de negen maanden? En kunnen ze omgaan met momzillas die last hebben van maagzuur & moodswings?

De aanstaande vaders gaan allemaal anders om met de komst van hun eerste kind. Zo wil horecatijger Jeroen niet bij de bevalling aanwezig zijn, omdat dit volgens hem hetzelfde is als je favoriete kroeg zien afbranden.

Liever gaat hij een drankje doen op het Leidseplein. Blijft hij bij zijn besluit of komt hij Maria uiteindelijk toch steunen als ze bevalt in een luxe geboortehotel?

Het programma zal elke donderdag van 21.30 tot 22.30 uur te zien zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen