‘Ruud de Wild weg bij 538 vanwege grote mond’

Ruud de Wild moet vertrekken bij Radio 538 vanwege zijn lastige karakter. Dat suggereert Privé-coryfee Jan Uriot vandaag in Privé TV. De Wild presenteert vanmiddag zijn laatste middagshow bij de radiozender. “Ruud heeft de hoogste luistercijfers in de middag, dus dan vraag je je af waarom hij moet vertrekken. Dat heeft dan denk ik toch te maken met zijn karakter. Het is geen makkelijke man. Hij heeft een grote mond en klein hartje. Daar moet je als leidinggevende mee om weten te gaan.

Bovendien hangt er aan zo’n man ook een prijskaartje, vervolgt Uriot. “Er wordt steeds gezegd: ‘Waarom heeft hij nog geen ander werk? Waarom is er nog geen andere zender die heeft gebeld?’ Dat heeft ook met het prijskaartje te maken.”

De Wild stapt niet zo maar over, weet Uriot. “We hebben hier met radiomiljonairs te maken. Je moet het maar kunnen ophoesten.”

Uriot denkt dat het wel goed komt met De Wild. “We hoeven ons over Ruud geen zorgen te maken. Hij heeft zijn centjes verdiend de afgelopen jaren en is ook kunstschilder.”

 

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen