‘Robert Jensen heeft nooit vrienden gehad’

Foto: TROSNiemand weet wat Robert Jensen tegenwoordig doet of waar hij uithangt, omdat de presentator nooit vrienden heeft gehad. Dat schrijft Evert Santegoeds vandaag op pagina Privé van De Telegraaf. Het privéleven van Jensen, die jarenlang programma’s maakte voor radio en tv, is omringd door mysterie. “Bij zijn parkvilla in Amsterdam-Zuid wordt hij zelden of nooit meer gezien. En vrienden die zouden kunnen weten waar hij uithangt, heeft deze einzelgänger nooit gehad.

Volgens Santegoeds is Jensen vaak buiten Nederland. “Jensen lijkt sinds zijn vertrek van radio en tv wel van de aardbodem verdwenen. Jensen is nog wel eens gespot op een terras in Kaapstad. Hij zou zich langdurig ophouden in Zuid-Afrika.

Jensens vroegere sidekick Jan Paparazzi gaf vorige maand aan geen idee te hebben wat Jensen doet. Hij heeft hem sinds de opnames van hun vroegere talkshow ‘nooit meer gesproken’, zei hij in Party.

Aan het begin van deze maand spotte weekblad Weekend Jensen bij zijn woning in Amsterdam. “Bijna schichtig snelde hij zijn huis aan het Amsterdamse Vondelpark in.

Jensen presenteerde jarenlang een talkshow voor RTL. Twee jaar geleden blies hij het programma nieuw leven in bij Veronica, maar dat avontuur mislukte.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen