Barbie en Nance in juni terug op de buis

Twee blonde RTL-gezichten keren in juni weer terug op de buis: Nance Coolen en Samantha ‘Barbie’ de Jong. Dat heeft de tv-zender vandaag aangekondigd. Barbie is de eerste die terugkeert op het scherm. Haar nieuwe soap ‘Samantha en Michael nemen er nog eentje’ gaat aan het eind van de lente van start. Vanaf 2 juni is zeven dinsdagen lang op RTL 5 te zien hoe de realitydiva uitkijkt naar haar tweede kindje. Het wel en wee, van voorbereiding tot na de geboorte, is te zien in de realityreeks.

Nance Coolen komt terug op de buis met een programma op het hoofdpodium van RTL, namelijk familiezender RTL 4. Ze krijgt een groot showprogramma, gesponsord door de Staatsloterij, op de vrijdagavond van de tv-zender.

Staatsloterij: Puur Geluk begint op 19 juni. Zes afleveringen lang deelt ze geluksmomenten uit met een verborgen camera. Ze verrast mensen en nodigt hen uit in de studio voor een uitgebreid gesprek.

Andere nieuwe RTL-titels in juni zijn Tyrant (5 juni op 5), Grillmasters (9 juni op 4) en The Finder (15 juni op 4).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen