Jeroen Pauw blij met vervolg talkshow

Jeroen Pauw is er ontzettend blij mee dat hij ook in het seizoen 2015/2016 door mag met zijn dagelijkse talkshow op NPO 1. Dat vertelt de VARA-presentator vandaag in een persbericht. De dag van Pauw kan niet meer stuk, nu NPO 1 hem groen licht heeft gegeven voor een tweede serie. “Ik ben blij dat het lekker gaat in het nieuwe format. Het is niet alleen voor mij zelf, maar voor het hele team waarmee we het programma maken zeer prettig dat we het vertrouwen krijgen om door te mogen gaan.” 

Robert Kievit, mediadirecteur van BNN-VARA, is even enthousiast. “Pauw heeft in korte tijd de juiste vorm gevonden. Jeroen is in vorm en weet met scherpte en humor hèt journalistieke gesprek van de dag te voeren.

Hij vervolgt: “Ook de kijker weet de weg naar het programma inmiddels zeer goed te vinden. We kijken ernaar uit ook het komende seizoen het programma te maken.”

De kijkcijfers van Pauw zijn sinds de start van het programma gestaag gegroeid tot gemiddeld 700.000 kijkers. Concurrent Humberto Tan heeft er meer dan 900.000.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen