Kees Tol leidt Bridget Maasland af met erectie

Shownieuws mag begin dit jaar dan wel een keurige rubriek met autocueteksten zijn geworden, achter de schermen is het programma nog steeds een ondeugende kroeg. Dat bleek tijdens de uitzending van woensdagavond. Vlak voordat Bridget Maasland de uitzending opende, riep Kees Tol hard door de studio: “Erectie!” Hij slaagde erin om Maasland tijdens de opening aan het lachen te krijgen, maar zijn timing was verkeerd. Zijn kreet was namelijk gewoon te horen voor de kijkers thuis.

Kees Tol was samen met Evert Santegoeds te gast als deskundige in het programma, dat afwisselend gepresenteerd wordt door Bridget Maasland en Beau van Erven Dorens.

Tot begin dit jaar werd er ook tijdens de uitzending gekeet in Shownieuws, maar de dames en heren van de showrubriek hadden het op een gegeven moment zo gezellig in de studio, dat de kijker zich buitengesloten voelde en afhaakte.

Het roer ging begin dit jaar rigoureus om bij Shownieuws. Het programma lepelt nu shownieuwtjes op, waarbij Maasland en Van Erven Dorens zijn getransformeerd tot nieuwslezers.

Van Erven Dorens maakte onlangs zijn vertrek bij SBS 6 bekend. Maasland klaagt in de media ook over haar takenpakket bij de zender.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen