Albert vindt Ruud leuk: ‘Nuffige heteroseksueel’

Foto: RTLAlbert Verlinde zette Ruud de Wild dinsdag nog weg als ‘getikt’ in RTL Boulevard, maar woensdag was hij opvallend positief over de radio-dj. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verlinde vindt het jammer dat De Wild eruit gekegeld wordt bij Radio 538. “Ik ken Ruud. Hij volgt altijd zijn hart en dat maakt hem ook zo onnavolgbaar, omdat de rest denkt: man, waar ben je mee bezig? Dat maakt hem ook leuk. Ik vind hem altijd een beetje een nuffige heteroseksueel.

Die nuffigheid valt bij Verlinde in de smaak. “Hij heeft altijd iets brommerigs. Als je iets héél leuks zegt, bromt Ruud: ‘Hoezo? Wat is dat dan?’ Dát vind ik leuk! We gaan hem missen.”

De Wild stond een verslaggever van RTL Boulevard woensdag gewoon te woord. “Hij praat redelijk ontspannen en dat is ook wel, omdat hij ons verklapt heeft dat hij toch al benaderd is door zenders om eens te komen praten. Dat is altijd prettig als je ergens weggaat“, aldus Verlinde.

Verlinde had dinsdag van Radio 538-insiders gehoord dat De Wild niet helemaal zou sporen, nadat de radio-dj zijn radio-uitzending oversloeg. “Hij zei: ‘Dat heb ik expres gedaan.’”

Frank Dane nam de uitzending over met De Wilds sidekick Jelte van der Goot. “Hij zei: ‘Ik wilde graag dat die twee samen het programma doen en dat Jelte niet aan mij blijft hangen.’”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen