Zoon durft alleen nog in donker naar ‘geile Geert’

Foto: NCRVDe zoon van Boer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops, bekend als Geile Geert, durft zijn vader alleen nog te bezoeken in de donkere avonduren. Dat heeft John Krops laten weten aan Shownieuws. John Krops wordt gek van de media-aandacht. “Je kan nergens meer komen of je wordt besnuffeld en je wordt gevraagd of je net zo’n geil kereltje bent als je vader. Dat is absoluut niet zo“, zegt hij. “We hebben ervoor gekozen sinds het programma gestart is om zo min mogelijk bij boer Geert te komen.

Dat doet John voornamelijk vanwege zijn kinderen. “Als we er komen, komen we in het donker via de achterdeur, omdat we alleen maar de paparazzi in ons nek hebben. En omdat boer Geert als een vies kereltje is weggezet door de KRO of door de Blue Circle en dat mijn kinderen daarom nageroepen worden.

Volgens John bezoekt hij geile Geert voorlopig een stuk minder. “Nou, dat zal drie keer per week zijn. We hebben een druk gezin. We hebben drie kinderen, dus we zijn alle tijden druk.”

Er is geen bonje in de familie. “Er is gewoon contact en we gaan normaal met elkaar om, maar gewoon via de achterdeur.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen