Gordon: ‘Waylon voelt zich te goed en te groot’

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt het compleet onbegrijpelijk dat Waylon ‘nee’ heeft gezegd tegen de uitnodiging om langs te komen in zijn RTL 4-show Goor Draait Door. Dat heeft de entertainer laten weten op 3FM. Gordon begrijpt er niets van. “Waylon voelt zich te goed en te groot voor dit programma, maar hij zat wel bij Surprise Surprise en Heel Holland Zingt Hazes, dus ik laat het allemaal maar gebeuren. Ik denk dat sommige mensen gewoon niet moeten vergeten waar ze vandaan komen“, aldus de RTL 4-ster.

Volgens Gordon waren de twee eerst vrienden. “Een paar jaar geleden waren we nog heel goed bevriend met elkaar, dus ik snap het eigenlijk helemaal niet. Ik ben verbijsterd, want we zijn altijd goed met elkaar omgegaan, als je begrijp wat ik bedoel.

Vorige maand haalde Gordon in RTL Boulevard flink uit naar Waylon en zijn bleke uiterlijk in een reportage, waarop Waylon onthulde dat de sneer te maken heeft met zijn ‘nee’ tegen Goor Draait Door.

Dat had er volgens Gordon echter niet mee te maken. “Ik heb gewoon gezegd hoe hij eruitzag op het filmpje. Hij zag er gewoon verschrikkelijk uit. Dat van het uitnodigen is al een maand geleden. ”

Ik denk dat hij zich er te goed en te groot voor voelt. Dat moet hij lekker volhouden. Mij maakt het niet uit. Er zijn genoeg artiesten die wel heel graag willen komen in dit programma.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen