Yvon baalt van ‘agressie’ rond Boer Zoekt Vrouw

Foto: Nick van OrmondtYvon Jaspers baalt van de ‘agressie’ die dit jaar rond Boer Zoekt Vrouw hangt. Dat heeft de presentatrice laten weten op 100%NL. Volgens Jaspers worden de boeren dit jaar wel heel erg aangepakt door de media en mensen op sociale media. “Dat vind ik nogal wat. Ik denk eigenlijk dat het te maken heeft, met waar de NS ook mee te maken heeft: agressie. Dat merken wij met de boeren ook. Ik vind dat we daarmee op moeten houden. Die boeren zijn gewoon heel leuke mensen“, zegt ze.

Jaspers prijst de boeren. “Ze hebben heel erg veel lef laten zien door dit te doen op televisie voor een miljoenenpubliek. Daar moeten we zuinig op zijn en lief voor zijn. Dat moeten we koesteren in plaats van achterna jagen.”

Zelf probeert Jaspers zich er niet al te veel van aan te trekken. “Wij sluiten ons daar een beetje voor af, want anders hebben wij geen leven.

Ze hoopt dat het bij de volgende serie anders is. “Ik zou het fijn vinden als we ons met z’n allen iets meer realiseren dat er gewone mensen achter zitten. Gewoon lieve mensen die op zoek zijn naar de liefde.”

Op dit moment maakt Jaspers een tv-reisje. “We zijn een programma aan het opnemen voor de RKK en dat kan natuurlijk nergens anders dan in Rome. Ik word hier wakker, doe de gordijnen open en zie de Trevifontein voor me.”

Zondag is de slotuitzending van Boer Zoekt Vrouw.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen