Wendy van Dijk: ‘Wat bezielt Jan Roos?’

Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk is alles behalve fan van PowNed-verslaggever Jan Roos, die beweerde dat zij vreemdging met Thijs Römer. Dat laat de presentatrice blijken in De Telegraaf. Van Dijk beweert dat ze zich niets aantrekt van Roos. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt“, zegt ze in de krant.

De presentatrice ergert zich sowieso aan de grote boze buitenwereld. “Mijn innercircle is het belangrijkste voor me, de wereld er omheen niet. Die is zó verhard.

Van Dijk stond de media de afgelopen jaren zelden te woord. “Drie jaar lang heb ik nauwelijks een interview gegeven. Aan Erland, die dat vanuit zijn positie als RTL-directeur wel bleef doen, kon ik merken dat dat voor mij een goede keuze was. Hóe je het ook zegt, mensen vormen altijd hun eigen mening.”

De presentatrice vindt het ingewikkeld als mensen een mening over haar hebben. “Ik vind dat best lastig, en daarom heb ik langere tijd mijn mond gehouden. Dat gaf rust.”

Van Dijk heeft deze week al meerdere interviews gegeven. Daarin vertelt ze onder meer dat ze het ontzettend druk heeft met haar tv-werk en het daardoor heel erg zwaar heeft gehad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen