Toneelschool niets voor Georgina Verbaan

Geplaatst op wo 18 mrt 2015 om 10:14

Georgina Verbaan denkt dat ze een opleiding aan de Toneelschool nooit had volgehouden. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Toch vond Verbaan het lange tijd jammer dat ze geen officiële acteeropleiding had gedaan. “Heel lang heb ik gedacht dat het allemaal beter was gegaan als ik wél op de Toneelschool had gezeten. Ik nam het mijn jeugd kwalijk dat dát niet op mijn pad was gekomen, ik moest nou eenmaal al heel jong voor mezelf zorgen“, vertelt de bekende actrice. 

Het had niet gekund, aldus Verbaan. “Hoe had ik op school moeten zitten en tegelijkertijd kunnen werken om in leven te kunnen blijven? Maar ik was met mijn karakter sowieso in no time van de Toneelschool afgetrapt. Ik neem nooit iets van iemand aan.

Verbaan werd op haar zestiende beroemd door Goede Tijden Slechte Tijden. “Als je tiener bent, is het lastig als ineens iedereen naar je kijkt, want het is een awkward leeftijd. Ik moest natuurlijk altijd met het openbaar vervoer en dan komt iedereen ineens op je af.

Het engst vond ik andere tieners, die konden me echt belagen. Zat ik in de trein, dan zwierf ik maar de hele tijd van coupé naar coupé, om ze te ontlopen.
4 Reacties op “Toneelschool niets voor Georgina Verbaan”


 1. Johan

  Ze heeft er niks aan gemist. Een van de betere actrices van ons land. En mensen zijn nu eenmaal debiel. Die vinden het normaal om totaal aanbekenden aan te schieten en een foto en tijd op te eisen. En als je die tijd niet hebt ben je arrogant. Niks aantrekken van dat soort droeftoeters, Georgina!

 2. Klapje Roos

  Heldin!

 3. karel

  Zonder toneelschool gaat de rol van arrogante muts haar prima af.
  Best wel goede actrice, grappig ook maar ze kan soms beter niet alles zeggen wat ze denkt.

 4. Johan

  Kijk, karel is er zo eentje die meteen de arrogantiekaart trekt. Zo triest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.