Moestuin-Tooske baalt niet van braaf imago

Geplaatst op wo 18 mrt 2015 om 10:24

Foto: RTLTooske Ragas baalt er niet van dat ze zo’n braaf imago heeft. Dat vertelt de EO-ster in TROS Kompas. Ragas begrijpt niet waarom het een probleem zou zijn. “Ik noem het meer keurig en wat is daar mis mee? Het wordt eens tijd dat iemand een pleidooi houdt voor keurige meisjes. Waarom zou ik spannend moeten zijn? Als ik dat maar ben voor mijn eigen echtgenoot en die heb ik nog nooit horen klagen. Ik ben gewoon mezelf en dat zou je braaf kunnen noemen, maar misschien is dat juist heel sterk.

Ze zit goed in haar vel. “Ben ik leuk gezelschap, heb ik waardevolle relaties, ben ik een leuke moeder, dochter, vrouw? Allemaal ja! Maakt het met spannender als ik ieder weekend aan de weed zit? Ik geloof het niet.

Juist omdat ze geen losbol is, heeft Ragas veel meegemaakt in haar leven. “Wat ik allemaal niet heb gedaan in mijn leven! Ik denk veel meer dan het gemiddelde niet-brave meisje dat zichzelf volgooit met drank en drugs, want wat is daar nou zo rock-‘n-roll aan?

Ragas presenteert voor de EO een programma over moestuintjes.
5 Reacties op “Moestuin-Tooske baalt niet van braaf imago”


 1. wauter

  Pfffff ik word zo moe van deze vrouw.

 2. marn

  Flamoestuinvrouwtje , ze is niet braaf ze is oersaai.

 3. Anoniem

  Idd saai en een stem als een sirene.

 4. Mediaprak

  Braaf imago? Daar denken ze in de Wisseloordstudio heel anders over. Sailiant detail; let eens op haar ‘loopje’ door de moestuin… Net een verdwaalde reiger…!

 5. Anoniem

  I love tooske , toppie hoor meid !!
  Super leuk over tuintjes, ga zo door!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.