SBS-Jeroen: ‘Je komt niet zomaar in Blaricum terecht’

Jeroen van der Boom vindt niet dat hij gewoon is gebleven, zoals veel Nederlanders hun bekende landgenoten graag zien. Dat vertelt de SBS 6-ster vandaag in De Telegraaf. Van der Boom is veranderd door zijn succes en rijkdom. “Ben ik gewoon gebleven? Natuurlijk niet! Want dat kan namelijk niet als je carrière zo loopt als die van mij. Want na erkenning, komt ook herkenning, en dat is wennen. Ik woon inmiddels in Blaricum. Nou, daar kom je niet zómaar terecht“, zegt hij.

De presentator geniet vaak van dure vakanties met zijn familie. “Vorig jaar zijn we nog naar Zuid-Afrika geweest met zijn vieren, waar we the big five hebben gezien. En afgelopen voorjaarsvakantie waren we aan het skiën met meerdere families, heel gezellig.

Mensen die dat niet kunnen betalen, moeten iets vergelijkbaars doen dat goedkoper is, adviseert Van der Boom. “Ik snap dat dat in financiële zin niet voor iedereen is weggelegd. Maar waar het om gaat, is dat je op tijd met je gezin probeert leuke dingen te doen.

Voorlopig blijft Van der Boom nog even doorharken. “Er lijkt sinds een aantal jaren iets om me heen te hangen, dat alles mogelijk maakt. Het lóópt gewoon.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen