SBS-Jeroen: ‘Je komt niet zomaar in Blaricum terecht’

Geplaatst op ma 16 mrt 2015 om 12:41

Jeroen van der Boom vindt niet dat hij gewoon is gebleven, zoals veel Nederlanders hun bekende landgenoten graag zien. Dat vertelt de SBS 6-ster vandaag in De Telegraaf. Van der Boom is veranderd door zijn succes en rijkdom. “Ben ik gewoon gebleven? Natuurlijk niet! Want dat kan namelijk niet als je carrière zo loopt als die van mij. Want na erkenning, komt ook herkenning, en dat is wennen. Ik woon inmiddels in Blaricum. Nou, daar kom je niet zómaar terecht“, zegt hij.

De presentator geniet vaak van dure vakanties met zijn familie. “Vorig jaar zijn we nog naar Zuid-Afrika geweest met zijn vieren, waar we the big five hebben gezien. En afgelopen voorjaarsvakantie waren we aan het skiën met meerdere families, heel gezellig.

Mensen die dat niet kunnen betalen, moeten iets vergelijkbaars doen dat goedkoper is, adviseert Van der Boom. “Ik snap dat dat in financiële zin niet voor iedereen is weggelegd. Maar waar het om gaat, is dat je op tijd met je gezin probeert leuke dingen te doen.

Voorlopig blijft Van der Boom nog even doorharken. “Er lijkt sinds een aantal jaren iets om me heen te hangen, dat alles mogelijk maakt. Het lóópt gewoon.








16 Reacties op “SBS-Jeroen: ‘Je komt niet zomaar in Blaricum terecht’”


 1. ik reageer ook ff...

  Je kan met je gezin ook gewoon een potje Rummicub, Monopoly of Mens erger je niet spelen… Hoeft helemaal niet zo duur te zijn JvdB! Patsert

 2. Bollenboosje

  Bah..wat een blufkikker.

 3. Marc

  Wat een naar pathetisch megalomaan mannetje, pff.

 4. jeroen

  uhhhh wanneer heeft die man eigenlijk zijn laatste hit gehad!? Toen we nog met guldens betaalden?

 5. Daan

  Een l*ldebehanger 1e klas en dan zeg ik het heel beschaafd, je kunt ook zeggen dat hij een ontiegelijke geestelijke armoedzaaier is, die nog te dom is om in de schaduw van het vuile ondergoed van Patricia Paay rotte appels te eten.

 6. Hans

  Hij is in ieder geval eerlijk. Kennen mensen heb persoonlijk? Zie namelijk allemaal zuure reacties.

 7. Wendelien

  Wat mag ‘the big five’ dan wel zijn?

 8. Hermano

  Jeroen is de allerbijzonderste man van de heeeele wereld. Lekker puh, armoedzaaiers van buiten Blaricum.

 9. Anoniem

  Wat een arrogante vent.
  Hoop dat SBS zijn contract niet verlengt en dat zijn optredens ook niet meer verkopen.
  Gatver, wat een eigenheimer..

 10. Floort123

  Hij is ten minste eerlijk. Beter dan al die politiek correcte bekende nederlanders!

 11. Marc

  Het kan misschien eerlijk zijn, maar dat hoef je niet zo megalomaan te verkondigen in de media. Niet slim in zijn positie.

 12. Eef

  Jeroen vd Boom. Waar moeten we die verder van kennen dan alleen n Borsatokloon proberen te zijn? En ik vind Borsato al verschrikkelijk…

 13. Anoniem

  Dankzij SBS is hij weer bekend geworden, toen hij gevraagd werd voor
  Lotto weekend miljonairs.
  Hij had toen al jaren geen hits gescoord en niemand kende hem nog.
  Die goeie ouwe tijd. Zucht.

 14. Ome dries

  Jeroen van de Boom…..een klein treedje lager en je zit bij Dries Roelvink….mag ie misschien veel geld verdienen….al geef je een aap een gouwe ring….t is en blijft een lelijk ding…..

 15. alexh

  Hij is eerlijk, dat waardeer ik wel. Beter dan BN’ers die de schijn op proberen te houden en doen alsof ze zo gewoon zijn gebleven..

  Maar zoals gezegd niet zo heel handig vanuit PR-oogpunt, aangezien dit soort uitspraken in NL niet gewaardeerd worden.

 16. michel

  vreemd het verhaal in de telegraaf was super symphatiek jullie halen de zinnen weg en en zetten er dingen bij mmmmm dacht dat jullie juist de feiten schreven

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.