Alweer nieuw uitzendmoment voor Oog in Oog

Het interviewprogramma Oog in Oog van Sven Kockelmann krijgt alweer een nieuw uitzendtijdstip. Het tiende seizoen, dat uit elf afleveringen bestaat, is vanaf 30 maart elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 2. Dat heeft de KRO vandaag laten weten. Oog in Oog begon in 2010 op de zeer late zondag, waarna het programma in 2011 en 2012 te zien was op woensdagen om half tien. Daarna keerde de show terug op de late zondag, om medio 2013 weer te verhuizen naar prime time.

Eind 2013 ging Oog in Oog alweer terug naar de late zondagavond, om eind vorig jaar weer zijn comeback te maken op prime time. Toen was het programma elke donderdag om 21.00 uur te zien.

In het nieuwe seizoen van het interviewprogramma nodigt Sven Kockelmann gasten als opiniemakers, politici en topbestuurders uit voor een scherpe ondervraging in een live één op één-gesprek.

Oog in Oog leverde tot nu toe een reeks van bijzondere en vaak spraakmakende gesprekken op. De confrontaties met Peter R. de Vries en Bram Moszkowicz deden het nodige stof opwaaien.

De gesprekken met Marine Le Pen, voorvrouw van Front National, en met oorlogsverslaggever Arnold Karskens, werden genomineerd voor de Sonja Barend Award. De jury zei over dat laatste interview: “Dit is spannend! Als kijker zit je te wachten op het moment dat een van de twee opstaat en wegloopt, of nog beter: de andere een opdoffer geeft.”

Afgelopen seizoen waren onder meer Frits Bolkestein, Bart De Wever en Quinsy Gario te gast.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen