Jan Slagter vond Sander Dekker bij Gordon gênant

Het gênante optreden van staatssecretaris Sander Dekker (Media) in Gordons talkshow Goor Draait Door is ook Omroep MAX-baas Jan Slagter niet ontgaan. “Wat een vertoning“, twittert de omroepbaas, een fel tegenstander van Dekkers beleid. Slagter kan zich volledig vinden in de tv-recensie van Marcel Peereboom Voller. Hij verbaasde zich toen Dekker zich bij Gordon kritisch uitliet over amusement bij de NPO. “Dat moet het moment zijn geweest dat Jan Slagter z’n hoed opat…

Dat heeft Slagter daadwerkelijk gedaan, stelt hij op Twitter. De omroepbaas noemt Dekker een ‘komiek’. “Dekker kan gerust zijn: dit soort amusement niet bij de PO.

Dekker is de grootste tegenstander van de Publieke Omroep in zijn huidige vorm. Slagter is juiste de grootste voorvechter van het huidige publieke bestel.

Dat juist Dekker plaatsnam in een inhoudsloos amusementsprogramma, kon Voller bijna niet geloven. Hij kon maar aan één man denken: Jan Slagter. “Zou Jan Slagter zijn MAX-koffiemok door het scherm hebben gesmeten? Of juist in zijn vuistje hebben gelachen?

Voller schrijft in De Telegraaf dat Dekker ‘aardig voor paal’ stond in het programma van Gordon. De staatssecretaris speelde er gitaar, maakte wat rare sprongen en bewoog zich zwaar ongemakkelijk.

Volkskrant-recensent Jean-Pierre Geelen vond het ook geen vertoning. Hij noemt het optreden van Dekker in de talkshow ‘heel ongemakkelijk’.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen