Jan Slagter vond Sander Dekker bij Gordon gênant

Geplaatst op ma 16 mrt 2015 om 13:01

Het gênante optreden van staatssecretaris Sander Dekker (Media) in Gordons talkshow Goor Draait Door is ook Omroep MAX-baas Jan Slagter niet ontgaan. “Wat een vertoning“, twittert de omroepbaas, een fel tegenstander van Dekkers beleid. Slagter kan zich volledig vinden in de tv-recensie van Marcel Peereboom Voller. Hij verbaasde zich toen Dekker zich bij Gordon kritisch uitliet over amusement bij de NPO. “Dat moet het moment zijn geweest dat Jan Slagter z’n hoed opat…

Dat heeft Slagter daadwerkelijk gedaan, stelt hij op Twitter. De omroepbaas noemt Dekker een ‘komiek’. “Dekker kan gerust zijn: dit soort amusement niet bij de PO.

Dekker is de grootste tegenstander van de Publieke Omroep in zijn huidige vorm. Slagter is juiste de grootste voorvechter van het huidige publieke bestel.

Dat juist Dekker plaatsnam in een inhoudsloos amusementsprogramma, kon Voller bijna niet geloven. Hij kon maar aan één man denken: Jan Slagter. “Zou Jan Slagter zijn MAX-koffiemok door het scherm hebben gesmeten? Of juist in zijn vuistje hebben gelachen?

Voller schrijft in De Telegraaf dat Dekker ‘aardig voor paal’ stond in het programma van Gordon. De staatssecretaris speelde er gitaar, maakte wat rare sprongen en bewoog zich zwaar ongemakkelijk.

Volkskrant-recensent Jean-Pierre Geelen vond het ook geen vertoning. Hij noemt het optreden van Dekker in de talkshow ‘heel ongemakkelijk’.
11 Reacties op “Jan Slagter vond Sander Dekker bij Gordon gênant”


 1. Marc

  Tja, het sloeg ook nergens op vandaar ook het massale wegzappen van de kijkers. En die z.g.n. hypnotiseur die er wel even voor moest zorgen dat de kijkers op de VVD moeten gaan stemmen, schaamteloos….

 2. RobertW

  Whaa wat een onzin weer hier, reacties van 0,0.

 3. Creamy

  @RobertW

  Hoezo ‘onzin hier’? In het artikel wordt geciteerd. Geen onzin dus, maar citaten. Dus ‘wat een onzin hier’ kan alleen nog slaan op die ene reactie vóór de jouwe. Nou, wát een onzin inderdaad. Je doet alsof er hier lappen ongein zijn geplaatst.

 4. Paddy

  Het was ook gênant! Welk zelf respecterend mens gaat daar nou zitten, en al helemaal als je de staatssecretaris bent die constant de PO afzeikt!

 5. Anoniem

  Ik vind Jan Slagter met MAX veel genanter.

 6. anonymous

  Helemaal eens met Slagter en Peereboom Voller. Ik heb ook met verbijstering zitten kijken. Als zijn ‘optreden’ promotionele waarde moest genereren in het kader van de komende verkiezingen, dan heeft Dekker de plank flink misgeslagen. Sander Dekker kwam op mij over als een gefrustreerde wannabee i.p.v. een serieus politicus. Inderdaad uiterst gênant.

 7. Joepie

  Jan Slagter is een held!

 8. Anoniem

  Jan Slagter moet zijn medicijnen eens innemen.

 9. Anoniem

  Sander Dekker for president!

 10. jan

  Sander dekker geeft een goede weergave van dit kabinet; triest!

 11. mannetje

  Ik begin fan te worden van die Peerenboom. Slaat de spijker als het gaat om de co regelmatig op de kop !!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.