Quinty Trustfull gaat praten met Erland Galjaard

Quinty Trustfull gaat binnekort in gesprek met RTL’s tv-baas Erland Galjaard om te praten over haar tv-toekomst. Dat heeft de presentatrice laten weten op 100%NL. Trustfull maakte vorige week bekend te stoppen met Eigen Huis & Tuin. Ze is toe aan iets nieuws en sluit ook een prime time-studioshow niet uit. “Erland Galjaard heeft me laatst gebeld en zei: ‘We moeten eerdaags weer even gaan zitten samen, want ik wil een aantal dingen tegen je aanhouden.’ Ik ben heel benieuwd.

De presentatrice zou het best leuk vinden om een prestigieus tijdslot op de vrijdag- of zaterdagavond te krijgen. “Het lijkt me enig, maar ik laat het op me af komen. Daar zeg ik geen ‘nee’ op, begrijp me niet verkeerd.”

Trustfull heeft Eigen Huis & Tuin zeven jaar gepresenteerd. “Ik heb een record staan. Ik doe het het langst van alle presentatrices. Het was een groot feest. Ik heb veel geleerd, gedaan en erg veel lol gehad. Maar na zeven jaar is het wel gewoon goed geweest.”

Ze zoekt namelijk uitdaging. “Het kost bovendien veel tijd. Het programma loopt het hele jaar door en we maken 52 uitzendingen per jaar. Je moet er áltijd zijn. Je kunt niet zomaar een weekje spontaan met het gezin op vakantie. Het vergt wel wat.”

Trustfull voelt zich goed. “Het is een ontzettende luxe positie dat je kunt zeggen: ‘Ik stopt met het programma’, terwijl je nog een ander programma hebt dat doorloopt“, zegt ze, verwijzend naar Koffietijd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen