Eddy Keur klaagt over ‘schijtsalaris’ Radio 538

Radio 538-dj Eddy Keur vindt zijn baas, programmadirecteur Dave Minneboo, een ‘pannenkoek’, omdat hij hem een ‘schijtsalaris’ geeft. Dat vertelde hij dit weekend in zijn radioprogramma Show Zonder Naam, dat ’s nachts op de radio is. Keur ging tot verbazing van zijn co-presentator Edwin Noorlander helemaal los. “Ik heb er al een grap over gemaakt in het begin, maar het is natuurlijk een schijtsalaris wat je krijgt hier. Ik weet niet wat jij krijgt, maar ik kan er niet van rondkomen“, zei hij.

Volgens Keur heeft hij ‘alle reden om te klagen’. “Ik vind het wel schokkend. Wat je hier krijgt, vind ik echt schokkend. Dat is helemaal geen grap. Ik heb moeten onderhandelen als een idioot. Als ik iemand tot pannenkoek moet uitroepen, is hij dat. Mag ik dat zeggen?

De radio-dj doelt op zijn eigen baas. “Wie ik bedoel? De baas hier, natuurlijk, de directeur. Dave, ja. Hij is toch ook dj geweest vroeger? Dan weet hij wat het is om goed te verdienen.”

Keur maakt geen grapje. “Nee, even serieus. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier en ik wil het heel lang blijven doen, maar voor het geld hoef je het hier niet te doen. Dus wat dat betreft, mensen, bel me!

Als Noorlander vertelt dat hij vier maanden geleden een salarisverhoging heeft gehad, ontploft Keur. “Heb je echt geld erbij gekregen? Ben je serieus? Nee! Jij gaat mij nu vertellen dat wij dit programma nu even lang doen en jij er wel geld bij hebt gekregen en ik niet?

Noorlander vindt dat Keur te ver gaat. “Dit kun je toch niet maken? Ik vind het niet kunnen. Ik vind het niet chic dat je dat op de radio doet.”

Het is gekscherend bedoeld, maar feitelijk vind ik het niet oké“, besloot Keur.

Het gerucht gaat dat Radio 538 Eddy Keur nu geschorst heeft. De radiozender heeft daar nog niet op gereageerd.

Show Zonder Naam is van maandag- tot vrijdagnacht te horen tussen 00.00 en 02.00 uur op Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen