Na DWDD en RTLLN ook Pauw met Passion-reclame

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 15:24

Het jaarlijkse tv-spektakel The Passion heeft over media-aandacht niet te klagen. Zo hebben de makers het voor elkaar gekregen om in alle drie de dagelijkse talkshows een promotiepraatje te houden. Na De Wereld Draait Door en RTL Late Night, besteedt vanavond namelijk ook Pauw aandacht aan de tv-show. Dat heeft de VARA laten weten. Jeroen Pauw heeft vanavond twee van de hoofdrolspelers, Shirma Rouse (Maria) en Jon van Eerd (Pilatus) aan tafel zitten om te praten over het evenement.

Rouse is zeer gelukkig met haar christelijke achtergrond, terwijl Van Eerd er gemengde gevoelens bij heeft. Bij Pauw vertellen ze over hun beweegreden om mee te doen.

RTL Late Night besteedde vorige week donderdag al aandacht aan The Passion door Erik Dijkstra, de verteller in de eerste editie, en Robert ten Brink, de verteller in de komende editie, uit te nodigen.

In De Wereld Draait Door zat gisterenavond The Passion-hoofdrolspeler Jim de Groot, die in de huid van Jezus kruipt. Hij zat aan tafel met regisseur David Grifhorst.

The Passion wordt donderdagavond live uitgezonden op NPO 1. Pauw is vanavond om 23.00 uur te zien op NPO 1.
5 Reacties op “Na DWDD en RTLLN ook Pauw met Passion-reclame”


 1. Ronald

  Ik vond Jim heel erg grappig in DWDD gisteravond. Leuke Jezus.

 2. sjees

  Mij benieuwen hoe het gaat aflopen!

 3. Anoniem

  dus als je ergens aandacht aan besteed is het per definitie reclame? Dan is dit bericht dat ook!

 4. AL2.0

  The Passion? Nee, dank u.

 5. Anoniem

  Ik bedank ook.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.