Gallyon van Vessem bij concurrent RTL Late Night

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 15:45

SBS 6-ster Gallyon van Vessem zit vanavond aan tafel bij RTL Late Night, de directe concurrent van haar programma Hart van Nederland. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Er wordt wereldwijd veel onderzoek gedaan naar stamcellen, waarmee we in de toekomst ziektes kunnen genezen. De mogelijkheden lijken onbegrensd en daarom bewaren steeds meer ouders, na de geboorte van hun kind, stamcellen uit de navelstreng. Gallyon van Vessem deed dat ook en komt erover vertellen.

Van Vessem heeft de stamcellen van haar dochter in bewaring gegeven bij Joost Kartman van Stamcelbank Nederland, die ook aan tafel zit. “Wat zijn de voordelen? Worden we nu nooit meer ziek?“, vraagt RTL Late Night zich af.

Een andere gast in de uitzending van vanavond is Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. Zij vertelt alles over haar nieuwe concept: Bierpop.

En hoewel haar huidige theatertour en het organiseren van het bierfestival veel van haar tijd in beslag nemen, heeft ze voor ons ook een aantal nieuwe nummers meegenomen die zeker de moeite waard zijn om te beluisteren”, aldus RTLLN.

De Humberto Tan-show begint om 22.30 uur op RTL 4.
6 Reacties op “Gallyon van Vessem bij concurrent RTL Late Night”


 1. André

  Wie heet er nou Gallyon? Dat is toch niet normaal?

 2. Anoniem

  Gallyon is een media h**r.
  Ze heeft ook achter een van onze prinsen aangelopen, ze wou graag bij royalty horen.
  Is niet gelukt

 3. Anoniem

  Welke prins ? Willy zeker ?

 4. Anoniem

  Nee degene met de lymfeklier k*nk*r.
  Ik weet zijn naam niet.

 5. streepje

  Leuke presentatrice!

 6. Mlkersten

  Jeetje wat een reacties zij moet morgen nog wel voor de buis en over straat ….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.