Mark Rutte: ‘Meer vrienden dan alleen Jort Kelder’

Foto: Nick van OrmondtMark Rutte heeft meer vrienden dan alleen Jort Kelder. Dat heeft de minister-president benadrukt in een interview op 100%NL. Het valt Rutte op dat de media, waaronder ook 100%NL, vaak zijn vriendschap met Kelder aanhalen. “Dat is dan de enige vriend die ik heb die ook nog bekend is. Die wordt er altijd uitgepikt. Maar ik haast mij te zeggen dat ik ook vrienden heb die bekend zijn, voordat men denkt dat ik alleen met Jort Kelder omga“, aldus de premier van Nederland.

De media hebben Rutte in het verleden regelmatig gespot op een druk terras bij mooi weer en dat blijft ook dit jaar zo, aldus de premier. “Ik leef gewoon het leven dat ik altijd leef. Ik heb een grote vriendenkring buiten de politiek, dus u zult me zeer regelmatig in dat soort omstandigheden aantreffen.”

Ondanks de huidige drukke periode, waarin hij vanwege de Provinciale Statenverkiezingen veel opduikt in de media, blijft Rutte ook aan zijn privéleven denken. “Het is heel belangrijk om gewoon leuke dingen te doen.

Volgende week dinsdag doet Rutte mee aan het laatste grote tv-debat. Die wordt uitgezonden door de NOS op NPO 1.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen