Linda de Mol volledig naakt op cover Linda

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol staat volledig naakt op de cover van de volgende editie van haar maandblad Linda. Ze doet dat samen met acht ‘tv-vriendinnen’. Dat heeft de redactie van het blad vandaag laten weten. Naast Linda de Mol gaan ook Yvon Jaspers, Sophie Hilbrand, Irene Moors, Lauren Verster, Geraldine Kemper, Astrid Joosten, Floortje Dessing en Anita Witzier uit de kleren voor nummer 128, die de titel ‘De Naakte Waarheid’ heeft gekregen op woensdag in de winkels ligt.

Het is volgens het blad Linda een pittige cover. “Linda gaat hiermee een flinke stap verder dan op eerdere opzienbarende covers zoals Linda 21, het make-uploze nummer, Linda 34, het bikini-nummer en Linda 44, met daarin borsten van bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Patricia Paay, Inge de Bruijn en Brigitte Kaandorp.

Er is nog geen voorproefje van de cover van de nieuwe Linda. Die wordt op een later moment gepubliceerd.

De nieuwe Linda ligt op woensdag 18 maart in de winkels.

Update 14.54 uur: Linda de Mol en haar tv-vriendinnen blijken helemaal niet naakt op de cover te staan, maar in een vleeskleurig pak.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen